Apabila berurusan dengan kemenangan dalam loteri dengan jayanya, seseorang ingin tahu sama ada ia hanya bergantung pada betapa bertuahnya seseorang itu atau jika terdapat sistem yang boleh membantu menang loteri? Dan apakah kekecohan tentang Buku Hitam Lotto yang ditulis oleh Larry Blair? Adakah ia sebenarnya?

Larry ialah seorang profesor matematik yang tinggal di Oklahoma. Dia menghabiskan lapan tahun hidupnya meneliti nombor untuk loteri pada masanya sendiri untuk akhirnya mencari sistem untuk memilih nombor yang menang untuk loteri. Dia akhirnya menemui formula rahsia! dan dia sudi berkongsi melalui buku ini mega888 2022!

Selepas menggunakan formulanya, Larry telah memenangi beberapa juta dolar dalam beberapa loteri pertama yang dia masukkan, kira-kira $3.5 juta. Dan ketika itulah masalahnya bermula…dan ini menyebabkan dia menyediakan buku ini kepada umum. Larry sangat pandai memilih nombor untuk loteri tunai sehingga beberapa watak gelap mengejarnya, ingin menguasai sistemnya.

Larry telah diculik dan ditembak di kaki kerana pengetahuannya tentang cara memilih nombor yang menang untuk strategi loteri! Serangan ini menyebabkan Larry mendedahkan rahsianya tentang cara memilih nombor loteri untuk kemenangan mega juta. Dalam bukunya “The Lotto Black Book” Larry mendedahkan rahsia ini.

Buku itu menunjukkan peta dan corak bagaimana Larry mendapat nombor yang menang itu. Buktinya adalah dalam puding, testimoni kehidupan sebenar sebenar dari seluruh negara daripada pemenang loteri sebenar adalah hasil yang disebabkan oleh penggunaan formula Larry dalam Buku Hitam Lotto.

Anda pasti tertanya-tanya, jika Larry begitu berjaya memenangi loteri, mengapa dia akan menjual buku ini? Fakta mudahnya ialah dia boleh membuat wang pada bila-bila masa dengan hanya bermain loteri tetapi buku ini adalah cara Larry memberi kembali kepada alam semesta. Ini adalah cara Larry berkongsi kejayaannya dengan seramai mungkin orang yang sanggup melihat bukunya dan menggunakan formulanya. Larry memberi jaminan bahawa sesiapa sahaja boleh menang besar dengan menggunakan formulanya!

Adakah formula dari buku The Lotto Black ini berfungsi untuk situasi khusus anda? Hanya anda yang boleh membuka kunci jawapan kepada soalan ini. Mengapa tidak mencubanya, lagipun, timbunan wang sedang menunggu pemenang yang mempunyai kombinasi nombor loteri yang betul. Anda perlu bermain untuk menang, tetapi bukankah lebih bijak untuk mempunyai pelan permainan, beberapa strategi yang dijamin untuk membawa anda lebih dekat kepada matlamat anda iaitu kemenangan mega juta?