nfl

Sukar untuk membayangkan bahawa Miami baru saja memenangi gelaran NBA sebulan yang lalu, dan besbol berlutut dalam perlumbaan sepanduk dan kami mempunyai bola sepak kurang dari seminggu lagi. Selepas satu tahun pada tahun 2005 yang menyaksikan banyak penutup kegemaran ramai di NFL, minggu demi minggu, dan buku-buku luar pesisir dan buku Vegas kalah kepada orang ramai, semuanya bermula lagi dengan pembuka pra-musim NFL dengan Oakland dan Philly bermula permainan pada 6 Ogos.
Pendapat saya mengenai pra-musim NFL sentiasa optimis. Saya pernah duduk di banyak meja bulat mega888 dengan handicappers lain yang membincangkan kebaikan dan keburukan pra musim, ada di antara kita yang menyukainya, dan ada di antara kita yang menghindarinya. Saya dalam masalah ini, tetapi sedar potensi keuntungan ada, tetapi disiplin anda dalam melakukan kerja rumah anda, dan mengetahui kecenderungan pelatih tertentu terhadap pra-musim, berdasarkan prestasi skuadnya pada tahun sebelumnya mesti dipertimbangkan. akaun.

Mari kita perhatikan 2 faktor yang memberi banyak penekanan pada kecacatan pra-musim NFL yang telah terbukti menguntungkan sepanjang masa sebagai sebahagian daripada persamaan kecacatan NFL pada bulan Ogos. Perkara nombor satu yang saya cari ialah kedalaman Quarterback, dan putaran permainan, tanpa had. Berikut adalah beberapa pasukan yang saya perhatikan pada tahun 2006 dan ditandai dengan warna merah, yang memiliki kemampuan untuk menjaringkan mata dalam permainan pra-musim yang tidak bermakna yang memberi mereka kelebihan dalam sebarang pertandingan, berdasarkan bakat di pucuk pimpinan. Ini tidak disenaraikan dalam urutan tertentu selain mengatakan dalam fikiran saya bahawa Eagles mempunyai putaran yang kuat dari orang-orang berbakat dan berkebolehan dan harus melakukannya dengan baik pada pra-musim pada awal permainan.

Chicago Bears – Dengan Rex Grossman dalam keadaan sihat, dia akan mendapat banyak masa bermain di pra-musim, dan dengan rembatan 1-2 yang kuat sebagai sandaran di sini bersama Kyle Orton dan Brian Gresie, keduanya dengan pengalaman awal, dan Cara permainan pertahanan Chicago. Umumnya, carilah Bears yang sukar dalam pra-musim dengan putaran ini.

New York Jets – Dengan Chad Pennington dijadualkan bermain, tetapi tidak banyak dalam pra-musim, cari bekas Redskin dan Pat Ramsey dan Brooks Bollinger yang dapat melihat banyak aksi di belakang garis ofensif yang mendalam. Jet-jet itu juga dapat mengumpulkan beberapa titik dengan posisi RB yang dalam.

Philadelphia Eagles – Dengan Donovan McNabb, Jeff Garcia dan Koy Dettmer anda mempunyai 3 putaran yang sangat kuat dan berpengalaman di sini, saya tidak akan terkejut melihat bekas bintang Hawaii Tommy Chang membuat beberapa permainan yang tidak biasa pada pra-musim, dan Philly mempunyai RB juga stabil dalam.

Tampa Bay – Jon Gruden gemar menang setiap kali menjadi jurulatih, tetapi penggiliran QBnya kukuh tahun ini dengan 3 lelaki memulakan pengalaman NFL. Chris Simms akan mendapat banyak tembakan, Jay Fiedler dan Tim Rattay juga akan melihat banyak masa bermain pra-musim ini juga. Semua cukup mampu membuat beberapa permainan besar, dan Rattay mungkin melihat aksi perpecahan di belakang rentetan kedua yang masih akan lebih baik daripada OL yang dia ada di San Fran.

St. Louis Rams – Cari putaran yang kuat dengan unit WR yang mendalam di sini bersama Marc Bulger, Jeff Smoker dan Gus Frerotte dalam sistem yang mapan yang terbuka luas dan tidak konservatif dengan cara apa pun, dan Rams akan mendapat mata, jadi jumlah di atas mungkin datang bermain bergantung pada siapa mereka bermain juga.

Kedua, anda mencari jurulatih yang suka menang di pra musim, atau jurulatih baru yang ingin menanamkan sikap menang di hadapan pasukannya. Dennis Green untuk Arizona terlintas di fikiran ketika dia membangun serangannya dan mendapat sokongan James dari Colts tahun ini ketika dia ingin meningkatkan output ofensif Cards, dan juga QB Matt Leinart dari USC, yang akan semakin serius. masa. Pasukan ini berpotensi dengan WR mereka untuk mengumpulkan sejumlah tokoh yang serius pada tahun 2006, dan saya rasa ia mungkin bermula pada pra musim. Green adalah SU 6-1 yang cemerlang sebagai jurulatih Kad di pra musim dan lebih dari 62% SU seumur hidup sebagai ketua jurulatih NFL.

Seperti John Fox untuk Panther, Jon Gruden untuk Buc, dan Jack Del Rio untuk Jags, Dennis Green seperti yang disebutkan, dan Lovie Smith untuk Bears adalah orang yang bertaruh pada pra-musim sejauh menekankan untuk menang dan bermain sukar pertahanan sepanjang musim. permainan. Jurulatih baru di NFL dalam posisi kepala mencari kimia pasukan dan penggiliran permulaan dan melainkan jika saya mengetahui sesuatu dari penulis sukan tempatan sejauh rancangan permainan tidak umum, saya cenderung menjauhkan diri dari mereka.

Pasukan yang sangat lemah di QB seperti Houston, Dallas, Cincinnati, Baltimore, Miami dan Colts untuk beberapa nama, tidak akan memainkan pemain bintang mereka selama lebih dari 2 suku sehingga permainan.